Antik és Holland bútor

Igényes antik bútort, a szép klasszikus otthon kialakításáért.

Rohanó világunkban minden folyamatos változásban van, trendek, divatok jönnek és mennek. Különféle impulzusok hatására gyorsan változik az emberek ízlésvilága, ami pár évvel ezelőtt trendinek számított, az ma már nem örvend különösebb népszerűségnek. Nem kell több évtizedről beszélnünk, elég ha csak egy tíz évvel ezelőtt oly divatosnak ítélt bútordarabot megtekintünk: ma már nem tűnik vonzónak.


Ezzel szemben egy klasszikus antik bútor esetében nem kell attól tartani, hogy pár év múlva nem lesz divatos. Nagy a kereslet napjainkban is ezen minőségi anyagokból és minőségi munkával készült darabokra. Tehát az antik bútor időt álló! Nyugodt szívvel mondhatjuk az antik bútor jó befektetés is!


Az antik bútor iránti érdeklődés láttán egyre több üzlet jelenik meg, amely antik bútorok kereskedelmével, adás-vételével foglalkozik. De kevés az olyan vállalkozás, amely minőségi „antik bútort” kínál eladásra.

Mi gyönyörű antik bútorokat kínálunk Önöknek!

Üzletünkben számtalan igényes antik bútorok találhatóak. A termékpalettánkon fő helyet foglalnak el az antik stílusú holland bútorok. A holland mesteremberek nagy hatással voltak az európai bútorkészítésre, a XVII. században ugyanis sokan közülük bejárták Európát, és megismertették más országbeli szaktársaikkal az általuk kidolgozott stílust. Így nem csoda, hogy számos antik bútor származik ebből az időből.


Ezen mesteremberek számára nem volt idegen a furnérozás technikája, előszeretettel használták azt munkájuk során. A kezük alól kikerülő egyedi bútorok rendszerint tölgyfából készültek, az egyre kifinomultabb díszítések termékeik szebbé tételéhez járultak hozzá. Ezek az antik bútorok nagyon elterjedtek a holland otthonokban, később Európa-szerte is nagyon népszerűvé váltak. Így antik bútor vásárlásakor gyakran szembetalálkozhatunk a holland mesterek kézmunkáival.


Természetesen ma is nagyon keresettek ezek a holland antik bútorok Európa számos országában, köztük Magyarországon is. Egyre többen ismerik fel az általuk képviselt értéket, egyre több otthonban lelhetőek fel a nagy múltra visszatekintő berendezési tárgyak.


Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik az antik bútor forgalmazás területén, üzletünkben nagy válaszék áll vásárlóink rendelkezésére ezen termékekből. Készségesen tanácsokkal látjuk el vásárlóinkat az antik bútorral kapcsolatban, segítünk nekik a választásban, a különféle elemek párosításában. Lényeges ugyanis, hogy jól passzoljanak egymáshoz az egy helységbe kerülő antik bútordarabok.
Szeretettel várjuk üzletünkben!

 

antik bútor, holland bútorantik bútor, holland bútor, bőr antik bútorokantik bútor, holland bútor házhozszállítással